LLUM

Redueix al màxim el consum de la factura elèctrica del teu habitatge. Sol·licita una oferta personalitzada i els nostres experts contactaran amb tu en menys de 24 hores. Envia'ns la teva factura i farem un estudi personalitzat recomanant-te l'oferta que millor s'adapti a les teves necessitats, podent estalviar fins a un 40% en l'import de la factura elèctrica.

SPA

Gaudeix del nostre Servei Professional d'Assistència (SPA) dirigit a habitatges consistent a donar cobertura a qualsevol incidència o urgència elèctrica produïda en la instal·lació interior i/o en l'equipament elèctric del client que ocasioni la falta de subministrament.

GAS

Contracta amb Elèctrica Balears la millor oferta de gas per al teu habitatge. Notaràs l'estalvi de fins a un 40% en la teva factura. Sol·licita la teva oferta i en menys de 24 hores tindràs la millor oferta per al teu habitatge.

PLAQUES SOLARS

Vius en un habitatge unifamiliar? Si instal·les plaques solars pots estalviar fins a un 70% de la factura elèctrica. Aprofita a més, les subvencions de fins al 55% del cost de la instal·lació. Sol·licita pressupost sense compromís. Els nostres professionals et faran un estudi personalitzat en el qual podràs comprovar l'estalvi mensual de la teva factura i el termini d'amortització de la inversió realitzada. També realitzem la tramitació de la subvenció. A més, si el municipi on vius té algun tipus de bonificació de l'IBI (Impost de Béns immobles), també gestionem la tramitació de la bonificació.