LLUM

Atenem Empreses, Pimes i autònoms. Sol·licita una oferta personalitzada i els nostres experts contactaran amb tu en menys de 24 hores. Envia'ns la factura i farem un estudi personalitzat recomanant-te l'oferta que millor s'adapti a les teves necessitats, podent estalviar fins a un 40% en l'import de la factura elèctrica.

SPA

Perquè estiguis sempre tranquil i puguis dedicar-te únicament a gestionar la teva Empresa, contracta el nostre Servei Professional d'Assistència (SPA) consistent a donar cobertura a qualsevol incidència o urgència elèctrica produïda en la instal·lació interior i/o en l'equipament elèctric del client que ocasioni la falta de subministrament en punts de baixa tensió i potència contractada igual.

Plaques solars

Tens una nau o espai disponible en el terrat de la teva empresa? Si instal·les plaques solars pots estalviar fins a un 70% de la factura elèctrica. Aprofita ara les subvencions disponibles de fins al 55% del cost de la instal·lació. Sol·licita pressupost sense compromís. Els nostres professionals et faran un estudi personalitzat en el qual podràs comprovar l'estalvi mensual de la teva factura i el termini d'amortització de la inversió realitzada. També realitzem la tramitació de la subvenció.

Gas

Contracta amb Elèctrica Balears la millor oferta de gas per a la teva empresa o negoci. Notaràs l'estalvi de fins a un 40% en la teva factura. Sol·licita la teva oferta i en menys de 24 hores tindràs la millor oferta disponible.