LLUM

Redueix al màxim el consum de la factura elèctrica de la teva comunitat. Sol·licita una oferta personalitzada i els nostres experts contactaran amb tu en menys de 24 hores. Envia'ns la factura de la teva comunitat i farem un estudi personalitzat recomanant-te l'oferta que millor s'adapti a les teves necessitats, podent estalviar fins a un 40% en l'import de la factura elèctrica.

SPA

Gaudeix del nostre Servei Professional d'Assistència (SPA) dirigit a comunitats de propietaris consistent a donar cobertura a qualsevol incidència o urgència elèctrica produïda en la instal·lació interior i/o en l'equipament elèctric del client que ocasioni la falta de subministrament en punts de baixa tensió i potència contractada igual.

PLAQUES SOLARS

Tens espai disponible en el terrat de la teva comunitat? Si instal·les plaques solars pots estalviar fins a un 70% de la factura elèctrica. Aprofita a més, les subvencions de fins al 55% del cost de la instal·lació. Sol·licita pressupost sense compromís. Els nostres professionals et faran un estudi personalitzat en el qual podràs comprovar l'estalvi mensual de la teva factura i el termini d'amortització de la inversió realitzada. També realitzem la tramitació de la subvenció.

URGÈNCIES 24 HORES

Disponible per a les comunitats de propietaris. Atenem les urgències 24 hores d'electricitat, lampisteria i obra de paleta. Comptem amb professionals qualificats que poden resoldre incidències les 24 hores els 365 dies de l'any.