ENERGIA 100% VERDA

L'energia verda és tota l'energia neta no contaminant que procedeix de fonts 100% renovables. El principal avantatge és que no emet gasos d'efecte d'hivernacle i altres contaminants que contribueixen al canvi climàtic. Elèctrica Baleares està compromesa amb el planeta. Instal·la plaques solars ara. No esperis més.

ESTALVIA UN 70% EN LA TEVA FACTURA

Si tens un espai disponible per a poder instal·lar plaques solars no el dubtis, contacta amb nosaltres i els nostres experts en eficiència energètica et preparessin una oferta personalitzada. Perquè puguis ser

SUBVENCIONS

La Unió Europea ofereix subvencions que poden arribar fins al 55% del cost de la instal·lació Nosaltres realitzem tota la tramitació i si a més en el teu municipi hi ha bonificacions en l'IBI (Impost de Béns immobles) també ens encarreguem de tramitar-la.

SOM PROFESSIONALS

Més de 200 instal·lacions realitzades avalen el nostre treball. Disposem d'un equip de professionals instal·ladors que s'encarreguessin de tot perquè puguis començar com més aviat millor a estalviar en la teva factura de llum. No esperis més.